Ostamme tavaraa, niin pieniä kuin suuriakin eriä. Tavarat, joita pääsääntöisesti ostamme, ovat sen kokoisia, että ne voi pakata banaanilaatikoihin. Ostamme tavaraa pääsääntöisesti Keski-Suomesta. Ostajamme kuitenkin kiertää myös muuta Suomea.

Mikäli Sinulla on ylimääräistä tavaraa ja olet kiinnostunut myymään, täytä sivun lopussa oleva lomake tai soita 045 113 3524.

Erityisesti olemme kiinnostuneita seuraavista: kuolinpesät, astiat, kodin elektroniikka ja keräilytavarat. Ostamme kuitenkin kaikkea ehjää, joten kaikkea voi tarjota. 

Tässä muutama esimerkki:

Leluja
Ostamme lasten leluja, pikkuautoja, pehmoleluja, kirjoja yms.

Kodin elektroniikkaa
Ostamme kodin elektroniikkaa (kaikkea, mikä toimii sähköllä).

Kodin irtainta
Ostamme laidasta laitaan ehjää ja siistiä tavaraa. Esim: astioita, käyttöesineitä, sisustusesineitä, pelejä, elektroniikkaa ja kaikkea mahdollista pieni kokoista.

Vanhoja pelikonsoleja
Ostamme vanhoja pelikonsoleja. Esim Nintendo, Commodore, Sega yms.

Kirppistavaraa
Ostamme kirppistavaraa edullisesti. Oikeastaan mikä tahansa pienikokoinen tavara tai tavaraerä. Myös isot tavaraerät kiinnostaa, esimerkiksi kuolinpesät tai varastojen tyhjentämiset. Muutama esimerkki: Astiat, pelikonsolit, lelut, keräilytavarat, lastenkirjat, taidelasi ja kaikki kodin käyttöesineistö ja tekstiilit. Maksan vain ehjistä tavaroista. Tarjoa minulle niin kierrätän aarteesi puolestasi.

Mikäli Sinulla on myytävää tavaraa, voit myös olla yhteyksissä ostajaamme, jonka puhelinnumero on 045 113 3524.

Muutetaan ylimääräinen tavara yhdessä rahaksi. Ollaan yhteyksissä!