Vauvanistuin (Bumbo)
Vauvanistuin (Bumbo) Vauvanistuin (Bumbo) Vauvanistuin (Bumbo)

Vauvanistuin (Bumbo)

Tuotenumero 21991
25,00 €
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Bumbo-istuin. Istuinosassa normaalia kulumaa, kuitenkin täysin ehjä.Tietoja: Bumbo vauvanistuin Bumbo - käänteentekevä, palkittu vauvanistuin! Bumbo vauvanistuin on suunniteltu silmälläpitäen vauvan fysiologiaa. Istuimen ainutlaatuisen muotoilun ansiosta lapsi voi istua siinä heti, kun pystyy itse pitämään päänsä pystyssä (noin 3-4 kk:n ikäisenä). Istuinta voidaan käyttää noin 14 kuukauden ikään tai 10 kg:n painoon saakka (riippuen lapsesi fyysisestä kehityksestä). Bumbo vauvanistuin on suunniteltu niin, että vauvan oma vartalo ja paino hellävaraisesti pitävät lapsen paikallaan istuvassa asennossa. Ominaisuudet:Istuinosa: Vauvan oma vartalo ja paino muotoilevat istuimen. Kevyt ja helppo ottaa mukaan. Istuin soveltuu kaikille pinnoille sisällä ja ulkona. Materiaali: Valmistettu pehmeästä ja joustavasta muovista. Ympäristöystävällista polyuretaanimuovia, ei sisällä myrkkyjä eikä lateksia. Voidaan puhdistaa vedellä. Tekniset tiedot:Soveltuvuus: 3-14 kk ikäisille lapsille (4-10 kg).
Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, nouto onnistuu viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sovitaan tämä aina erikseen.