Kierrätyskirja (Karpin tapaan Keittokirja - Tri Annika Dahlqvist)
Kierrätyskirja (Karpin tapaan Keittokirja - Tri Annika Dahlqvist) Kierrätyskirja (Karpin tapaan Keittokirja - Tri Annika Dahlqvist)

Kierrätyskirja (Karpin tapaan Keittokirja - Tri Annika Dahlqvist)

Tuotenumero 22764
5,00 €
Saatavuus 1 kpl
Karpin tapaan Keittokirja - Tri Annika Dahlqvist -kierrätyskirja. Painettu 2010. Kirjaston valikoimista poistunut kierrätyskirja. Kirja on päällystetty kontaktimuovilla, ja se saattaa sisältää kirjaston leimoja. Kirja on kuvien mukaisessa luettavassa kunnossa.
Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, nouto onnistuu viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sovitaan tämä aina erikseen.