Työkalupakiksi naamioitu hiiligrilli (Mustang)
Työkalupakiksi naamioitu hiiligrilli (Mustang) Työkalupakiksi naamioitu hiiligrilli (Mustang) Työkalupakiksi naamioitu hiiligrilli (Mustang) Työkalupakiksi naamioitu hiiligrilli (Mustang)

Työkalupakiksi naamioitu hiiligrilli (Mustang)

Tuotenumero 24898
18,00 €
Saatavuus 1 kpl
Mustang hiiligrilli, mitat: 58 x 65 x 26,5 cm. Perinteinen hiiligrilli työkalupakin muodossa. Hiiligrillit ovat vuodesta toiseen suosituimpia ja käytetyimpiä grillejä. Hiilillä grillaaminen tuo ruokaan ainutlaatuisen maun ja vasta sytytettyjen hiilien tuoksu sekä sopivan hiilloksen odottelu kuuluvat suomalaiseen kesäiltaan. Hieno työkalupakin muotoon tehty hiiligrilli mahtuu muotoilunsa ansiosta varsin pieneen tilaan ja on näin ollen helposti myös varastoitavissa. Grilli on käyttämätön.
Paino:
5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, nouto onnistuu viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sovitaan tämä aina erikseen.