4G wifi modeemi / reititin (Huawei B315)
4G wifi modeemi / reititin (Huawei B315) 4G wifi modeemi / reititin (Huawei B315)

4G wifi modeemi / reititin (Huawei B315)

Tuotenumero 8561
55,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Huawei B315S-22 3G/4G WiFi-reititin. Mukaan laita ja laturi. Toimii täysin.Tietoa: B315 jakaa 4G- tai 3G-yhteyden kaikille kodin laitteille. Voit liittää modeemin muodostamaan WiFi-verkkoon yhtäaikaisesti jopa 32 laitetta. Käytössäsi on myös neljä ethernet-liitäntää, joihin voi liittää esimerkiksi perinteisen pöytäkoneen tai digiboksin. Modeemin käyttöönotto on vaivatonta. Laita SIM-kortti laitteeseen ja käynnistä se. Yhdistä laitteet langattomaan verkkoon, joka lukee laitteen takana olevassa tarrassa tai kytke ethernet-kaapeli tietokoneen ja laitteen välille. Näiden toimenpiteiden jälkeen sinulla on toimiva ja salattu nettiyhteys - yksinkertaista ja helppoa! Jatkossa riittää, että käynnistät modeemin ja tietokoneen - nettiyhteys toimii automaattisesti. Dual Carrier verkko tuplaa 3G nopeuden, mikäli asut Dual Carrier verkon alueella. 4G LTE on yleensä 6-10 kertaa 3G-verkkoa nopeampi, mikäli asut 4G LTE verkon alueella. Mikäli 4G-yhteyttä ei ole saatavilla, Mokkula käyttää 3G-verkkoa. Modeemin on mahdollista liittää ulkoisia antenneja, mallissa on kaksi sisäistä antennia. Antennien avulla voit parantaa mobiiliverkon siirtonopeutta.*

Tiedoksi

Takuu: Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.


Miten toimimme: Ostamme, myymme ja kierrätämme kaikkea ehjää ja siistiä tavaraa. Mikäli sinulla on jotain ehjää ja siistiä ylimääräistä tavaraa niin tarjoa rohkeasti. Löydät sivujemme yläreunasta ostamme -sivun jonka kautta voit tarjota tavaroita meille.