Aktiviteettikuutiot - peli
Aktiviteettikuutiot - peli Aktiviteettikuutiot - peli

Aktiviteettikuutiot - peli

Tuotenumero 13253
6,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Perinteinen ja monipuolinen opettavainen lelu lasten leikkeihin. Lelu koostuu 9-puisesta kuutiosta. Järjestelmällä kuutiot syntyy neljää eri aktiviteetta esittelevät kuvat: tanssi,, uinti, pallopeli ja juoksu. Lisäksi kuutioista muodostuu numerot 1-9 sekä 9 erilaista muotoa. Kuutioita voidaan käyttää palapelin tapaan, sekä numeroiden ja muotojen opetteleluun. Ikäsuositus 2. Kuvien mukaisessa kunnossa,

Paino:
0.9 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, ilmoitamme kun tuote on noudettavissa noutolokerosta. Viimeistään seuraavana arkipäivänä kuitenkin.