Britax B-Motion 3
Britax B-Motion 3 Britax B-Motion 3 Britax B-Motion 3 Britax B-Motion 3 Britax B-Motion 3 Britax B-Motion 3 Britax B-Motion 3 Britax B-Motion 3

Britax B-Motion 3

300,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa

Monipuoliset ja käytännölliset Britaxin rattaat (B-Motion 3), kova kantokoppa sekä turvakaukalo. Tässä siis matkarattaat ja yhdistelmävaunut yhdessä paketissa. Vaunuissa todella kätevä kasausmekanismi, jota voit käyttää yhdellä kädellä ja kasattuna rattaat menevät todella pieneen tilaan. Mukaan myös adapterit, joilla saat näihin kiinni turvakaukalon sekä vaunukopan. Työntöaisan korkeuden säätö, ilmakumipyörät, takavaimennus, kääntyvä etupyörä lukitusvalmiudella. Selkänoja säätyy moneen asentoon, jopa vaakatasoon ja kuomussa on UV-suoja (UPF 50+). Hieman käytönjälkeä, mutta yleisilmeeltään todella siistit kiesit. Setti on ostettu liikkeestä syksyllä 2015. Mukaan ohjekirjat, hyttyssuoja, sadesuoja, vaunukoppa, turvakaukalo, adapterit.

Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.