Diablo verkkomaski musta
Diablo verkkomaski musta Diablo verkkomaski musta

Diablo verkkomaski musta

10,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 1 kpl

Diablo verkkomaski musta. Diablo-verkkomaski on ensimmäinen koko kasvot suojaava airsoft käyttöön tarkoitettu maski, jolla on CE-sertifiointi. Proairsoft on tehtaan kanssa yhteistyössä valmistuttanut tämän maskin, jonka testaus ja hyväksyntä on suoritettu Työterveyslaitoksella. Maski täyttää kaikki silmäsuojaimille airsoft käytössä asetetut vaatimukset ja tästä todisteena CE-sertifiointi. Maskin runko on joustavaa muovia ja silmikko punottua teräsverkkoa. Toisin kuin perforoitu metallilevy, jota yleisesti käytetään tämän tyyppisissä verkkomaskeissa, punottu teräsverkko on huomattavasti kestävämpi ja myös näkökenttä on selkeämpi suuremman silmäkoon takia. Maskissa on säädettävä hihna ja pehmusteet asetettavaksi käyttäjän mieltymysten mukaisesti. Maskin koko alaosan voi irrottaa ja käyttää pelkkää yläosaa, jolloin se suojaa vain silmät, mutta ei haittaa kiväärillä tähtäämistä tai hengittämistä. Maskia käytettäessä on aina nuodatettava ohjeistusta ja turvallisuutta.

Tiedoksi

Takuu: Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.


Miten toimimme: Ostamme, myymme ja kierrätämme kaikkea ehjää ja siistiä tavaraa. Mikäli sinulla on jotain ehjää ja siistiä ylimääräistä tavaraa niin tarjoa rohkeasti. Löydät sivujemme yläreunasta ostamme -sivun jonka kautta voit tarjota tavaroita meille.