Funktiolaskin (Texas Instruments)
Funktiolaskin (Texas Instruments)

Funktiolaskin (Texas Instruments)

10,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 1 kpl

Texas Instruments TI-30X IIB funktiolaskin. Siistissä kunnossa ja toimii täysin. Tietoa: TI-30X IIB on kahden rivin näytöllä varustettu funktiolaskin, joka soveltuu esimerkiksi yläkoululaisille ja lukion lyhyen matematiikan opiskelijoille. TI-30X IIB on sallittu ylioppilaskirjoituksissa. Ominaisuudet: Kaksirivinen näyttö. Selattava 11 merkin syöttörivi, 10 merkin tulosrivi ja kahden numeron eksponentti. Edellisten laskutoimitusten selaus- ja muokkausmahdollisuus. Murtoluku/desimaalilukumuunnokset Satunnaisluvut Kombinaatiot ja permutaatiot Trigonometriset funktiot/käänteisfunktiot Asteet, minuutit ja sekunnit. Kulmayksiköiden muunnokset: aste, radiaani ja graadi Hyperboliset funktiot/käänteisfunktiot Yhden- ja kahden muuttujan tilastot 10-kantainen ja luonnollinen logaritmi Erillinen eksponenttifunktio kantaluvuille 10 ja e. Prosentti Potenssit Neliöjuuri Yleinen juuri Käänteisluku Kertoma Vastaukset tieteellisessä tai teknisessä muodossa. EOS (Equation Operating System) yhtälökäsittelyjärjestelmä yhtälöiden syöttämiseen.

Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut

Postikulut: Kirjeet 2 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen noutopisteestä on maksuton.

Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.