Grafiikkalaskin (Casio)
Grafiikkalaskin (Casio)

Grafiikkalaskin (Casio)

55,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 2 kpl

Casio fx-9860G grafiikkalaskin. Toimii täysin. Tietoa: Miellyttävä: Graafinen laskin FX-9860GII SD luonnollisen oppikirjamaisen näkymän, taulukkolaskennan ja muistikorttipaikan kanssa. Natural Textbook Display mahdollistaa murtolukujen, juurten ja muiden numeeristen lausekkeiden syöttämisen ja näyttämisen juuri sellaisena kuin ne ovat oppikirjoissakin. 61 kB RAM, 1,5 MB Flash ROM, Perfect Natural V.P.A.M. – luonnollinen syöttö- ja esitystapa, Ref- ja ref –komennot matriisien riviporrasmuotojen laskemiseksi X< (epäyhtälöiden) piirtäminen GRAPH –sovelluksessa Normitetun normaalijakauman arvojen laskeminen (Run Mat –sovelluksessa)
Käyrän ja x-akselin välisen alan graafinen ratkaisu Satunnaiskokonaisluku Yksikkömuunnokset SYT ja PYJ Piirakka- ja pylväsdiagrammit (STAT –sovellus) Modulolaskut (jakojäännös) Khii-toiseen funktio Esiasennettu Geometry –sovellus Taustavalo E-CON2 (EA-200 mittalaitteen kommunikointiohjelma) Talousmatematiikka - Lisäsovelluksia, Bond –laskenta, kuoletukset EQUA -sovellus - Integraalin ja todennäköisyysfunktioiden ratkaisutoiminto.

Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.