Grafiikkalaskin (Casio)
Grafiikkalaskin (Casio)

Grafiikkalaskin (Casio)

55,00 €
Saatavuus 2 kpl

Casio fx-9860G grafiikkalaskin. Toimii täysin. Tietoa: Miellyttävä: Graafinen laskin FX-9860GII SD luonnollisen oppikirjamaisen näkymän, taulukkolaskennan ja muistikorttipaikan kanssa. Natural Textbook Display mahdollistaa murtolukujen, juurten ja muiden numeeristen lausekkeiden syöttämisen ja näyttämisen juuri sellaisena kuin ne ovat oppikirjoissakin. 61 kB RAM, 1,5 MB Flash ROM, Perfect Natural V.P.A.M. – luonnollinen syöttö- ja esitystapa, Ref- ja ref –komennot matriisien riviporrasmuotojen laskemiseksi X< (epäyhtälöiden) piirtäminen GRAPH –sovelluksessa Normitetun normaalijakauman arvojen laskeminen (Run Mat –sovelluksessa)
Käyrän ja x-akselin välisen alan graafinen ratkaisu Satunnaiskokonaisluku Yksikkömuunnokset SYT ja PYJ Piirakka- ja pylväsdiagrammit (STAT –sovellus) Modulolaskut (jakojäännös) Khii-toiseen funktio Esiasennettu Geometry –sovellus Taustavalo E-CON2 (EA-200 mittalaitteen kommunikointiohjelma) Talousmatematiikka - Lisäsovelluksia, Bond –laskenta, kuoletukset EQUA -sovellus - Integraalin ja todennäköisyysfunktioiden ratkaisutoiminto.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tilausvahvistuksen yhteydessä saat koodin jolla palauttaminen onnistuu postin kautta maksutta.
Maksuehdot: Maksupalveluntarjoaja. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com
Postikulut: Kirjeet 2,60 - 6,20 euroa, 0 - 2 kg paketit 7,20 - 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, nouto onnistuu viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sovitaan tämä aina erikseen.