Grafiikkalaskin (Casio FX-9860G SD)
Grafiikkalaskin (Casio FX-9860G SD) Grafiikkalaskin (Casio FX-9860G SD)

Grafiikkalaskin (Casio FX-9860G SD)

Tuotetta rajoitettu erä.
55,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 1 kpl

Casio fx-9860G SD grafiikkalaskin. Siistissä kunnossa ja toimii täysin. Tietoa: Graafinen laskin FX-9860GII SD luonnollisen oppikirjamaisen näkymän, taulukkolaskennan ja muistikorttipaikan kanssa. Natural Textbook Display mahdollistaa murtolukujen, juurten ja muiden numeeristen lausekkeiden syöttämisen ja näyttämisen juuri sellaisena kuin ne ovat oppikirjoissakin. 61 kB RAM 1,5 MB Flash ROM Perfect Natural V.P.A.M. – luonnollinen syöttö- ja esitystapa Ref- ja Rref –komennot matriisien riviporrasmuotojen laskemiseksi X< (epäyhtälöiden) piirtäminen GRAPH –sovelluksessa Normitetun normaalijakauman arvojen laskeminen (Run Mat –sovelluksessa) Käyrän ja x-akselin välisen alan graafinen ratkaisu Satunnaiskokonaisluku Yksikkömuunnokset SYT ja PYJ Piirakka- ja pylväsdiagrammit (STAT –sovellus) Modulolaskut (jakojäännös) Khii-toiseen funktio Esiasennettu Geometry –sovellus Taustavalo E-CON2 (EA-200 mittalaitteen kommunikointiohjelma) Talousmatematiikka - Lisäsovelluksia, Bond –laskenta, kuoletukset EQUA -sovellus - Integraalin ja todennäköisyysfunktioiden ratkaisutoiminto

Tiedoksi

Takuu: Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.


Miten toimimme: Ostamme, myymme ja kierrätämme kaikkea ehjää ja siistiä tavaraa. Mikäli sinulla on jotain ehjää ja siistiä ylimääräistä tavaraa niin tarjoa rohkeasti. Löydät sivujemme yläreunasta ostamme -sivun jonka kautta voit tarjota tavaroita meille.