Kirjasarja (Elämän kirja - Tietoteos ihmisestä)
Kirjasarja (Elämän kirja - Tietoteos ihmisestä) Kirjasarja (Elämän kirja - Tietoteos ihmisestä) Kirjasarja (Elämän kirja - Tietoteos ihmisestä) Kirjasarja (Elämän kirja - Tietoteos ihmisestä)

Kirjasarja (Elämän kirja - Tietoteos ihmisestä)

Tuotenumero 16309
50,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 1 kpl

Elämän kirja - Tietoteos ihmisestä. Kirjasarjan aihepiirit eivät ole niitä tavallisimpia. Kyseessä ei anatomian opas, tai kotilääkärikirja, vaan enemmänkin monimuotoinen katsaus ihmisen elämään ja kuolemaan. Painettu 1973. Kuvien mukaisessa siistissä kunnossa.

Paino:
14 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, ilmoitamme kun tuote on noudettavissa noutolokerosta. Viimeistään seuraavana arkipäivänä kuitenkin.