Lasten kierrätyskirja (Janice Eaton Kilby - Velhokoulu : loitsuja, temppuja, taruja ja uskomuksia, sekä 50 taikuutta tihkuvaa arkarteluohjetta, joilla syntyvät velhoiluun tarvittavat välineet)
Lasten kierrätyskirja (Janice Eaton Kilby - Velhokoulu : loitsuja, temppuja, taruja ja uskomuksia, sekä 50 taikuutta tihkuvaa arkarteluohjetta, joilla syntyvät velhoiluun tarvittavat välineet) Lasten kierrätyskirja (Janice Eaton Kilby - Velhokoulu : loitsuja, temppuja, taruja ja uskomuksia, sekä 50 taikuutta tihkuvaa arkarteluohjetta, joilla syntyvät velhoiluun tarvittavat välineet) Lasten kierrätyskirja (Janice Eaton Kilby - Velhokoulu : loitsuja, temppuja, taruja ja uskomuksia, sekä 50 taikuutta tihkuvaa arkarteluohjetta, joilla syntyvät velhoiluun tarvittavat välineet)

Lasten kierrätyskirja (Janice Eaton Kilby - Velhokoulu : loitsuja, temppuja, taruja ja uskomuksia, sekä 50 taikuutta tihkuvaa arkarteluohjetta, joilla syntyvät velhoiluun tarvittavat välineet)

Tuotenumero 17346
5,00 €
Saatavuus 1 kpl
Janice Eaton Kilby - Velhokoulu : loitsuja, temppuja, taruja ja uskomuksia, sekä 50 taikuutta tihkuvaa arkarteluohjetta, joilla syntyvät velhoiluun tarvittavat välineet. Painettu 2002. Kierrätyskirja on luettavassa kunnossa, mutta on kirjaston poistokirja ja sitä saattaa olla korjailtu ja siinä saattaa olla kirjaston merkintöjä.
Paino:
0.7 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, nouto onnistuu viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sovitaan tämä aina erikseen.