Lasten kierrätyskirja (Tammen kultaiset kirjat - Hilda Miloche - Paperinuket)
Lasten kierrätyskirja (Tammen kultaiset kirjat - Hilda Miloche - Paperinuket) Lasten kierrätyskirja (Tammen kultaiset kirjat - Hilda Miloche - Paperinuket) Lasten kierrätyskirja (Tammen kultaiset kirjat - Hilda Miloche - Paperinuket) Lasten kierrätyskirja (Tammen kultaiset kirjat - Hilda Miloche - Paperinuket) Lasten kierrätyskirja (Tammen kultaiset kirjat - Hilda Miloche - Paperinuket)

Lasten kierrätyskirja (Tammen kultaiset kirjat - Hilda Miloche - Paperinuket)

Tuotenumero 15317
4,00 €
Saatavuus 1 kpl
Tammen kultaiset kirjat - Hilda Miloche - Paperinuket. Askartelukirja. Paperinuket löytyvät ensimmäiseltä sivulta, mutta ne ovat osittain kontaktimuovin alla. Näiden irroitukseen tarvitaan varmaankin aikuista. Nukkejen vaatteet ovat takasivuilla ja ovat normaalisti saksittavissa. Katso kuvat. Painettu 2006. Kierrätyskirja on luettavassa kunnossa, mutta on kirjaston poistokirja ja sitä saattaa olla korjailtu ja siinä saattaa olla kirjaston merkintöjä.
Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, ilmoitamme kun tuote on noudettavissa noutolokerosta. Viimeistään seuraavana arkipäivänä kuitenkin.