Lasten taulutietokone (Kurio 7S)
Lasten taulutietokone (Kurio 7S) Lasten taulutietokone (Kurio 7S) Lasten taulutietokone (Kurio 7S) Lasten taulutietokone (Kurio 7S)

Lasten taulutietokone (Kurio 7S)

45,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Kurio 7S android taulutietokone. Mukaan laturi, tabletti ja alkuperäispakkaus. Taulutietokoneessa toimii Youtube, Netflix ja monet muut Play Marketista saatavat sovelluset. Toimii täysin. Tietoa: Lasten suosikkilelu, johon aikuiset luottavat ja jonka parissa viihtyy koko perhe. Erityisesti lapsille kehitetty iskunkestävä tablettitietokone. Kurio-tablettiin on asennettu valmiiksi useita lasten suosikkipelejä, kuten Angry Birds, Doodle Jump ja Where's My Water. Tabletissa on myös useita eri toimintoja, kuten musiikin ja videokuvan toisto sekä erilaisia sovelluksia leikin, pedagogisen opettelun ja luovan toiminnan avuksi. Vakiovarusteena on luonnollisesti kamera ja tallennusmahdollisuus kuten myös WiFi, Internet sekä e-kirjojen lukumahdollisuus. Multi-touch-kosketusnäyttö HD-videosoitin Musiikkisoitin E-kirjan lukulaite Wi-Fi-mahdollisuus Kamera edessä ja takana Mikrofoni Android 4.2 -käyttöjärjestelmä Kattavat vanhempien valvontatoiminnot ja internetin sisällönsuodatusmahdollisuus

Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.