Lautapeli (CV - Mitä olisikaan tapahtunut, jos...)
Lautapeli (CV - Mitä olisikaan tapahtunut, jos...) Lautapeli (CV - Mitä olisikaan tapahtunut, jos...) Lautapeli (CV - Mitä olisikaan tapahtunut, jos...) Lautapeli (CV - Mitä olisikaan tapahtunut, jos...) Lautapeli (CV - Mitä olisikaan tapahtunut, jos...) Lautapeli (CV - Mitä olisikaan tapahtunut, jos...)

Lautapeli (CV - Mitä olisikaan tapahtunut, jos...)

Tuotenumero 19813
15,00 €
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

CV - Mitä olisikaan tapahtunut, jos... Tarkistettu kaiken peliin kuuluvan olevan pakkauksessa paitsi kynän. Mikä tahansa kynä tietenkin käy. Pakkaus on avattu, mutta peliä ei ole pelattu. Esim. pelimerkit ovat vielä irroittamatta. Siistissä pelaamattomassa kunnossa oleva lautapeli.

Paino:
0.8 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, ilmoitamme kun tuote on noudettavissa noutolokerosta. Viimeistään seuraavana arkipäivänä kuitenkin.