Peli (Blokus Trigon)
Peli (Blokus Trigon) Peli (Blokus Trigon)

Peli (Blokus Trigon)

Tuotenumero 13315
15,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 1 kpl

Blokus Trigon on haastava muunnelma palkitusta Blokus-strategiapelistä. Pelin tavoitteena on asettaa laudalle palikoita, jotka muodostuvat yhdestä tai useammasta kolmiosta. Voit estää vastustajasi palikoita tai joutua itse estetyksi milloin tahansa. Aseta eniten kolmioita pelilaudalle ja olet pelin voittaja. Pelin takakannen kuvasta ilmenee esimerkki pelin kulusta. Ikäsuositus 7+. Kuvien mukaisessa kunnossa.

Paino:
0.8 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, ilmoitamme kun tuote on noudettavissa noutolokerosta. Viimeistään seuraavana arkipäivänä kuitenkin.