Pelikaanilelu eri toiminnoilla (Fisher Price)
Pelikaanilelu eri toiminnoilla (Fisher Price) Pelikaanilelu eri toiminnoilla (Fisher Price) Pelikaanilelu eri toiminnoilla (Fisher Price)

Pelikaanilelu eri toiminnoilla (Fisher Price)

Tuotenumero 16167
9,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 1 kpl

Narusta vedettävä ja paristotoiminen FisherPrice pelikaanilelu. Pelikaanilla kuuluisi olla kolme palloa kidassaan, mutta ne puuttuvat. Vetonarun voisi ehkä myös vaihtaa pitempään. Muutoin kunnossa oleva eläväinen leikkikalu. Pelikaani soittaa säveliä, ääntelee, läpsyttää räpylöitään ja siipiään. Katso YouYube video pelikaanileikistä: https://www.youtube.com/watch?v=hcsuPT8A5h8

Paino:
0.7 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, ilmoitamme kun tuote on noudettavissa noutolokerosta. Viimeistään seuraavana arkipäivänä kuitenkin.