Pieni gps -reittitallennin (myLogger)
Pieni gps -reittitallennin (myLogger) Pieni gps -reittitallennin (myLogger)

Pieni gps -reittitallennin (myLogger)

25,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Vähän käytetty Traxmeet myLogger GT120 gps -reittitallennin. Mitat: 5, 3 ja 1,5 cm. Mukaan usb -johto. Laite on helppokäyttöinen, taskuun mahtuva pieni reittitallennin, joka sisältää erittäin herkän GPS-vastaanottimen. Traxmeet myLogger tallettaa tekemästäsi suorituksestasi mm. matkan, reitin, nopeuden ja korkeuden sekunti sekunnilta. Traxmeet myLogger:lla tallentamasi suoritukset voit analysoida Sport Analyzer ohjelmalla tietokoneellasi tai siirtää Traxmeet Sync-ohjelman avulla valitsemaasi verkkopalveluun. Käyttöohje ja tarvittava sovellus löytyy täältä: http://webshop.traxmeet.com/category/8/kayttoohje-traxmeet-mylogger

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut

Postikulut: Kirjeet 2 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen noutopisteestä on maksuton.

Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.