Sony SmartBand 2 aktiivisuusmittari
Sony SmartBand 2 aktiivisuusmittari Sony SmartBand 2 aktiivisuusmittari

Sony SmartBand 2 aktiivisuusmittari

Tuotenumero 9412
30,00 €
Saatavuus 1 kpl

Sony SmartBand 2 aktiivisuusmittari SWR12. Mukaan latausjohto, ranneke, mittari ja alkuperäispakkaus. Toimii täysin. Tietoa: Vedenkestävä Sony SmartBand 2 aktiivisuusmittari Android- ja iOS-laitteille. Seuraa aktiivisuuttasi kokonaisvaltaisesti ja tarkkaile sykettäsi liikunnan ja levon aikana. Seuraa sykettäsi. Sisäänrakennetulla sykemittarilla varustettu SmartBand 2 seuraa rasitus- ja energiatasoasi. Rannekkeen avulla näet helposti millon kehosi voi parhaiden ja milloin on aika lisätä aktiivisuustasoa. Sykemittari tarkkailee sykettäsi jatkuvasti, sekä levon että liikunnan aikana. Hälytykset. Aktiivisuusrannekkeessa on värinähälytys ja värilliset LED-valot, jotka ilmoittavat puhelimeesi saapuvista puheluista ja viesteistä. Vesitiivis. IP68-suojattu SmarBand 2 kestää vettä 3 metrin syvyyteen asti, joten voit pitää sen huoletta päällä uidessa ja suihkussa. Yhteensopivuus. Sony aktiivisuusranneke on yhteensopiva Bluetooth ja NFC -yhteydellä varustettujen Android- (versio 4.4 ja uudempi) ja iOS- (versio 8.2 ja uudempi) laitteiden kanssa. LifeLog-sovellus. Lataa älylaitteeseen LifeLog-sovellus ja voit tarkastella tietojasi kuluneelta viikolta, kuukaudelta, vuodelta tai vieläkin pidemmän ajan takaa.

Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut / tietoa

Toimitusehdot: Toimitamme tuotteen kahden arkipäivän kuluessa. Tilisiirtokaupoissa toimitamme tuotteen, kun maksu on saapunut tilille. Noudot sovitaan aina tapauskohtaisesti, kun tilaus on kerätty varastosta.
Palautusoikeus: Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Tilausvahvistuksen yhteydessä saat koodin jolla palauttaminen onnistuu postin kautta maksutta.
Maksuehdot: Maksupalveluntarjoaja. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com
Postikulut: Kirjeet 2 - 5 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen on maksuton.
Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.
Postin kotipaketti: 0 - 5 kg 12,50 euroa. 5 - 10 kg 15 euroa, 10 - 15 kg 20 euroa ja 15 - 40 kg 25 euroa. Posti kuljettaa kotiovelle.
Maksuton toimitus: Maksuton toimitus yli 130 euron tilauksille.
Nouto: Maksuton, nouto onnistuu viimeistään seuraavana arkipäivänä. Sovitaan tämä aina erikseen.