Tallentava kaapeli- ja antenniverkon HD digiboksi
Tallentava kaapeli- ja antenniverkon HD digiboksi Tallentava kaapeli- ja antenniverkon HD digiboksi

Tallentava kaapeli- ja antenniverkon HD digiboksi

Tuotenumero 11250
95,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

HDThunder HD4500 kaapeli- ja antenniverkon (DVB-T2 / DVB-C) tallentava HD digiboksi. Mukaan ohjekirja ja kaukosäädin. Toimii täysin. Tarkka ikä ei tiedossa, sain tämän käytettynä ja itsellä ei ole tälle käyttöä. Tietoa: HDThunder HD4500 V2 on teräväpiirtodigiboksi sekä antenni- että kaapeliverkkoon 500 Gt kovalevyllä. 500 Gt kovalevylle mahtuu tallenteita noin 250 tuntia. Voit myös liittää laitteeseen ulkoisen kovalevyn, jolloin se siirtyy automaattisesti tallentamaan sille, kun sisäinen kovalevy on täynnä. uplavirittimelliseen digiboksiin voi asentaa parhaimmillaan kolmen kanavan tallennuksen, samalla kun katselee neljättä. Ajansiirto on aina automaattisesti käytettävissä, myös "neljättä kanavaa" katsottaessa. HD4500 V2 -digiboksin käyttämä Broadcom BCM7242 -prosessori mahdollistaa sujuvan valikoiden selaamisen

Paino:
1.3 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut

Postikulut: Kirjeet 2 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen noutopisteestä on maksuton.

Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.