TP-LINK TL-MR3420 ‐WiFi-reititin
TP-LINK TL-MR3420 ‐WiFi-reititin TP-LINK TL-MR3420 ‐WiFi-reititin

TP-LINK TL-MR3420 ‐WiFi-reititin

Tuotenumero 8654
15,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

TP-LINK TL-MR3420 ?WiFi-reititin. Toimii täysin. Kun käytössäsi on mobiilioperaattorin tarjoama 4G LTE-/3G USB -dongle voit tämän reitittimen avulla voit jakaa internetyhteyden monille eri käyttäjille työpaikalla, kotona tai lomalla perheen kesken. Jos käytössäsi on myös kiinteä laajakaista, mobiiliyhteys toimii myös varaverkkona kiinteän internet-yhteyden vikatilanteissa. Ominaisuudet: Jopa 300 Mbps nopeus 2.4 GHz:n taajuudella, Turvallinen ja vakaa, tukee 64/128-bittistä WEP, WPA-PSK ja WPA2 -suojausta, Kaksi ulkoista 5 dBi antennia takaavat hyvän kantaman verkolle. Wi-Fi Protected Setup (WPS) -toiminto mahdollistaa langattoman verkon salauksen ja laitteiden liittämisen napin painalluksella. NAT/SPI/DoS/SYN Flood/PIng of Death -palomuuri suojaa verkkoa. Liitännät: WAN x 1 10/100, LAN x 4 RJ-45 10/100, USB 2.0 x 1 USB-portti, jonka avulla mokkulan jakaminen onnistuu näppärästi kodin kaikkien laitteiden kesken. Toimii myös 4-porttisena kytkimenä. Käyttöjärjestelmäriippumaton - hallinta WWW -selaimella Quality of Service -toiminto antaa enemmän kaistaa nopeutta vaativille toiminnoille kuten peleille, VoiP-puheleuille ja videoille. Koko: 204 x 138 x 44 mm.

Tiedoksi

Takuu: Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.


Miten toimimme: Ostamme, myymme ja kierrätämme kaikkea ehjää ja siistiä tavaraa. Mikäli sinulla on jotain ehjää ja siistiä ylimääräistä tavaraa niin tarjoa rohkeasti. Löydät sivujemme yläreunasta ostamme -sivun jonka kautta voit tarjota tavaroita meille.