USB -sanelin (Olympus DR-2300)
USB -sanelin (Olympus DR-2300) USB -sanelin (Olympus DR-2300)

USB -sanelin (Olympus DR-2300)

25,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 1 kpl

Olympus Directrec DR-2300 USB -sanelin. Tietoa: Olympus esittelee uuden sukupolven Directrec USB -mikrofonit. Uudet suoratallennusjärjestelmät asettavat muille mittapuut kestävän ja ergonomisen rakenteensa, käytettävyytensä ja erinomaisen äänenlaatunsa ansiosta. DR-2300 on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön: sen takaosa on sileä ja pyöristetty, minkä ansiosta sitä on mukava pidellä. Käyttöliittymä on rakenteeltaan harkittu; voit käyttää monitoimista sivukytkintä peukalolla ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu ohjauspallo takaa tarkan navigoinnin. Lisäksi symmetrinen muotoilu mahdollistaa optimaalisen käsittelyn sekä vasen- että oikeakätisille käyttäjille. Helppokäyttöisyyden ja tehokkuuden lisäksi laite tarjoaa suuntaavat, taustamelua vaimentavat mikrofonit ja takaa siksi parhaat tulokset puheentunnistuksessa ja sanelujen purkamisessa. DR-2300 on suunniteltu toimimaan parhaiten Dragon NaturallySpeaking -puheentunnistusohjelman kanssa ja tuottaa parhaat tulokset, tarkemmat kuin koskaan ennen. Tehokas sisäänrakennettu, digitaalisella äänenvoimakkuuden säädöllä varustettu kaiutin takaa selkeän äänentoiston. Lisäksi DR-2300:ssa on liitäntä lisävarusteena saatavaa viivakoodinlukijaa varten sanelujen turvallisuuden ja työnkulun tehokkuuden parantamiseksi ammattikäytössä.

Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua
Tiedoksi

Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.

Postikulut

Postikulut: Kirjeet 2 euroa, 0 - 5 kg paketit 7,90 euroa, 5 - 10 kg paketit 9,90 euroa, 10 kg ja suuremmat paketit 12,30 euroa. Lähetyksen noutaminen noutopisteestä on maksuton.

Kotiinkuljetus: Kuljetamme Jyväskylän lähiympäristöön myös suoraan kotiin. Kuljetuksen hinta on 10 euroa.