Wifi -reititin (ZyXel NBG6716)
Wifi -reititin (ZyXel NBG6716) Wifi -reititin (ZyXel NBG6716)

Wifi -reititin (ZyXel NBG6716)

50,00 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus 1 kpl

ZyXel NBG6716 wifi -reititin. Mukaan laite, ohjeet, asennuslevy, LAN -johto ja alkuperäispakkaus. Toimii täysin. Tietoa: Teräväpiirtoisen datan suoratoisto tietokoneiden, taulutietokoneiden ja älypuhelimien välityksellä lisää yhteyksien nopeuteen ja saatavuuteen liittyviä vaatimuksia. 802.11ac-standardi hyödyntää samanaikaisesti sekä 2,4 että 5 GHz:n kaistaa. Tällöin HD-suoratoistoa ja kaistanleveyttä runsaasti vaativaa liikennettä voidaan ohjata vähemmän kuormitetulle 5 GHz:n kaistalle. NBG6716-reitittimen nopeus on puolestaan jopa 1750 Mbps. ZyXELin NBG6716-reitittimessä on lisäksi sisäinen QoS-toiminto ja se priorisoi esimerkiksi videokonferenssit ja suoratoistettavan videon tai musiikin. Verkkopelaajat voivat ottaa käyttöön toiminnon, joka priorisoi peleihin liittyvän liikenteen.Laitteessa on virransäästötoiminto, jonka ajastuksen avulla langaton verkko voidaan kytkeä pois päältä tietyksi ajaksi, esimerkiksi työpäiväksi tai yöksi. Tällä tavalla säästetään sekä rahaa että ympäristöä. Toinen hyödyllinen toiminto on sisällönsuodatus, joka mahdollistaa tiettyjen osoitteiden tai sivustojen käytön estämisen. Yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta laitteen käyttöönotto sujuu nopeasti. Langaton verkko voidaan aktivoida vain muutamassa sekunnissa painamalla WPS-painiketta. NBG6716-reitittimessä on kaksi USB-porttia muistitikkujen ja ulkoisten kiintolevyjen yhdistämistä varten. Myös useiden SSID-tunnusten määrittäminen on mahdollista. Tällöin esimerkiksi työkäyttöön ja vieraille voidaan luoda erillinen verkko.

Tiedoksi

Takuu: Kaikilla myymillämme tuotteilla on toimintatakuu. Sähköllä toimivilla laitteella on kahden (2) viikon takuu, jonka aikana mahdolliset piilevät viat tulevat esiin. Muilla tuotteilla on palautusoikeus, mikäli tuote ei vastannut kuvausta.


Miten toimimme: Ostamme, myymme ja kierrätämme kaikkea ehjää ja siistiä tavaraa. Mikäli sinulla on jotain ehjää ja siistiä ylimääräistä tavaraa niin tarjoa rohkeasti. Löydät sivujemme yläreunasta ostamme -sivun jonka kautta voit tarjota tavaroita meille.